top of page

MÅLGRUPPE

Er det noget for jeres familie?

Naturteamet fungerer som weekendaflastning med en god normering og et bredt uddannet personale. Målgruppen for Naturteamet er derfor bred.

ALDER - 7 TIL 18 ÅR

  • Børn og unge fra stressede familier, hvor begge parter trænger til en pause med et godt og spændende indhold.

  • Børn og unge, som er forstyrret eller forsinket i deres udvikling, og som derfor på nogle områder er alderssvarende, men på andre ikke er det.

  • Børn og unge med tilknytningsforstyrrelser, og som kun har en lille tro på, at voksne vil dem det godt.

  • Børn og unge med diagnoser som ADHD, ADD, Tourette, OCD eller spiseforstyrrelser. 

  • Børn og unge, som skal have hjælp til at løse konflikter.

  • Børn og unge, som er indadreagerende og derfor skal have hjælp til at give udtryk for deres følelser.

Ring eller skriv, hvis I har spørgsmål vedrørende målgruppen

PLADS TIL FORSKELLIGHED

Vi har en god normering, så vi kan give gruppen af børn og unge det overskud og den støtte, de har brug for. Vi bruger også eksperter, som har viden om specifikke områder. Vi besøger dem, eller de besøger os, så alle i Naturteamet kan blive inspireret og begejstret af folk, der brænder for deres fag.

Naturteamet er godkendt til 6 børn/unge.

I Naturteamet bliver man en del af en lille gruppe, og vi lægger vægt på en god og positiv kommunikation. Stemningen skal overordnet være god. Det skal være rart for alle, at være i Naturteamet. 

Som udgangspunkt skal barnet/den unge have lyst til at deltage i aktiviteterne i naturen, og de skal have lyst til at tage på weekend og få nye oplevelser. Vi ved godt, at mange børn/unge kan synes det er lidt svært at skulle "ud af døren", men vi oplever, at når de først er afsted, tænker de først på det derhjemme, når vi er på vej hjem om søndagen igen.

Aktiviteterne forventer vi, at alle prøver på det niveau, hvor de føler sig trygge, men vi står der også for at løfte dem videre, og udfordre dem lidt mere hver gang.

IMG_20180504_210201.jpg

I Naturteamet laver vi mange forskellige ting. På billedet til venstre er vi i Sverige, hvor vi bla. sejlede kano og fiskede.

På billedet til højre bliver der lige kontrolleret om vores hjemmelavede friskpressede æblemost har den rigtige smag.

bottom of page